مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 اسفند 1403 ساعت 12:102025-03-17اقتصادي

 تعطیلی و پلمب 67 واحد صنفی متخلف در همدان


معاون قضایی تعزیرات حکومتی همدان از تعطیلی و پلمب 67 واحدهای صنفی از ابتدای سال در همدان خبر داد.

- ایسنا/همدان معاون قضایی تعزیرات حکومتی همدان از تعطیلی و پلمب 67 واحدهای صنفی از ابتدای سال در همدان خبر داد.

محمد موسی فلاح دوشنبه 27 اسفند در حاشیه عملیات اجرای احکام تعطیلی و پلمپ واحدهای متخلف گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال به منظور حمایت از حقوق مصرف کنندگان، اداره کل تعزیرات حکومتی همدان پلمب واحدهای صنفی متخلف با سابقه و همچنین واحدهایی که از پرداخت جزای نقدی خودداری می کنند را در دستور کار خود قرار داده است.

وی افزود: در راستای مصوبه سران قوا، واحدهای صنفی که مقررات حاکم در قوانین صنفی را رعایت نکرده و حقوق مصرف کنندگان را ضایع کنند و دارای سوابق تخلف در سیستم دادرسی مدیریت پرونده تعزیرات باشند و یا از پرداخت جزای نقدی خودداری کنند واحد صنفی آنها حسب مورد تعطیل و بر سر در واحد صنفی آنها پلاکارد تخلف نصب خواهد شد.

فلاح گفت: پلمب و تعطیلی واحدهای صنفی افراد متخلف یکی از موثر ترین مجازات های حاکم در مقررات صنفی بوده اجرای این مهم هم اثر قهری و هم جنبه پیشگیرانه وضعی داشته و در راستای طرح پویش نظارت مردمی که اخیرا مورد تاکید استاندار همدان نیز بوده از این طریق متخلفان مورد شناسایی قرار می گیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

 تعطیلی و پلمب 67 واحد صنفی متخلف در همدان

 تعطیلی و پلمب 67 واحد صنفی متخلف در همدان